25 de fotbaliști, testați de doctori!

0
  • FC Argeș a făcut vizita medicală



La aproape o săptămână de la reluarea antrenamentelor, FC Argeș a efectuat miercuri vizita medicală. Pentru a nu expune jucătorii unor riscuri inutile de infectare cu coronavirus, o echipă de medici s-a deplasat cu aparatura necesară pentru teste, la hotelul la care jucătorii alb-violeți și staff-ul sunt cazați pe durata celor două săptămâni de pregătire centralizată.


Celor 25 de fotbaliști li s-au recoltat dimineață probe de sânge, iar după amiază, după ce le-a fost măsurată înălțimea și greutatea, piteștenii au dat proba de efort și au făcut examenul EKG. Testarea care a durat aproape 5 ore a fost coordonată de medicul sportiv Viorel Nicola. Așa cum era de așteptat, alb-violeții au trecut cu brio și de această vizită medicală, iar de acum încolo, staff-ul grupării argeșene poate crește treptat intensitatea ședințelor de pregătire.
Astăzi, al doilea test COVID-19
Fotbaliștii pregătiți de Ionuț Badea vor încheia mâine prima săptămână de pregătire centralizată. Piteștenii se află cantonați la un hotel situat la 2,5 km de stadionul Nicolae Dobrin, locul în care își desfășoară antrenamentele în grupuri de câte 4 persoane, așa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătății. După vizita medicală de miercuri, piteștenii se pregătesc acum de al doilea test COVID-19 care este programat astăzi. Ultimul test de coronavirus pe care alb-violeții îl vor efectua este programat în ziua a 14-a zi de cantonament, așa cum prevede protocolul sanitar. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.