Tâlharul a atacat victima cu cuțitul în centrul Piteștiului!

0

Tâlhărie comisă în centru, într-o parcare de lângă Guines Pub.   În timp ce se afla pe stradă cu prietenul lui un tânăr a fost acostat de două persoane care i-au cerut să le dea borseta. A refuzat, moment în care a fost atacat cu un cuțit. Ca să se apere tânărul a pus mâinile și a fost tăiat. A necesitat 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Prietenul lui a vrut să intervină dar atunci, complicele tâlharulu i-a pulverizat și lui spray lacrimogen în față. Vedeți ce s-a întâmplat cu cei doi atacatori! M.S.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut, la data de 24 octombrie a.c., un tânăr de 23 de ani, din Pitești, iar la data de 26 octombrie a.c., un bărbat de 29 de ani, din Căteasca.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 august a.c., bărbatul de 29 de ani, a deposedat, prin acte de violență, folosind un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de borseta pe care o avea asupra sa, ajutat fiind de tânărul de 23 de ani, care ar fi lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față, împiedicându-l, astfel, să intervină în apărarea persoanei vătămate.
După administrarea probatoriului, în ziua de 24 octombrie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, tânărul de 23 de ani, față de acesta Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
De asemenea, în ziua de 26 octombrie a.c., bărbatul de 29 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, a transmis IPJ Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.