Tânăr șantajat cu un videoclip!

0

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un tânăr de 23 de ani, din Stolnici, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, tânărul ar fi șantajat un alt tânăr cu publicarea unui videoclip ce îl înfățișează în ipostaze intime, în vederea obținerii unor sume de bani.

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești au organizat și desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a celui în cauză, imediat după primirea de la persoana vătămată a sumei de 400 de lei.

În aceeași zi, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive a mai precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.