Băbuţa a vrut să-i vadă faţa tâlharului!

0
  • Atacată cu un individ în toiul nopţii



Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Oarja s-a ales cu o acuzaţie gravă după ce a fost prins în timp ce voia să fure. El şi-a primit pedeapsa, Curtea de Apel Piteşti dând sentinţa definitivă, în dosarul său. Individul are o condamnare cu suspendare şi va trebui să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.


Cristian N., un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Oarja a vrut să fure într-o noapte, din locuinţa unei vecine în vârstă de 86 de ani. Omul şi-a luat măsuri de precauţie şi a intrat în casă cu faţa acoperită. A scotocit să găsească bani, moment în care a fost auzit de proprietară. Acesta l-a prins pe hoţ şi hotărâtă să vadă cine este individul ,s-a luptat cu el să-i vadă faţa. Ca să îşi asigure scăparea bărbatul a împins-o, lovind-o. Astfel după ce a fost identificat de poliţişti a fost acuzat de tentativă de tâlhărie calificată. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa în luna martie. „Condamnă pe inculpatul N. Cristian, la pedeapsa închisorii de 2 ani si 6 luni. (…) suspendă sub supraveghere executarea pedepsei. (…) fixează termen de încercare de 4 ani. (…) pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta, b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, d) să comunice schimbarea locului de muncă, e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în sentinţă. Partea vătămată nu s-a constituit parte civilă în proces, având în vedere că bărbatul nu a apucat să fure ceva.
Sentinţa a fost atacată cu apel. Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au menţinut decizia Judecătoriei Piteşti însă au dispus, în plus, ca bărbatul să presteze şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii în perioada termenului de supraveghere. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.