Deși era pe primul loc, Lazăr a plecat de la Câmpulung!

0

Liga 3
■ Nemulțumirea antrenorului ar fi legată de faptul că patronal ”se bagă” la echipă

AFC Câmpulung Muscel este pe primul loc în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, dar, așa cum se mai întâmplă în fotbalul românesc, lucrurile nu sunt deloc liniștite la echipă, chiar dacă este în această situație.
Muscelenii au pierdut etapa trecută în deplasare la Olimpic Zărnești, locul 3, cu 3-2, dar echipa a rămas pe locul 1, cu două puncte avans de locul 2, după 10 etape. Chiar dacă echipa este într-o situație foarte bună, comparând mai ales cu situația de anul trecut, când de-abia s-a scăpat de la retrogradare, ieri conducerea clubului a făcut un anunț bombă: s-a reziliat contractul cu antrenorul principal Costin Lazăr, cel care este artizanul parcursului foarte bun de până acum. ”Mulțumim , Costin Lazar ! Conducerea Clubului FC Muscelul Câmpulung și antrenorul principal, Costin Lazar , au reziliat pe cale amiabila contractul. Mulțumim pentru toată munca depusă și ii uram multa bafta in cariera de antrenor! Echipa noastră va fi condusă de către secunzii Slaninoiu Vasi și Bîclea Ionut! Hai Muscelul!” a sunat anunțul făcut de AFC Câmpulung.

Motivul renunțării

Numai că, dacă pe mulți i-a luat prin susprindere această despărțire ”amiabilă” pentru apropiații clubului nu este deloc o surpriză. Astfel, surse din cadrul clubului spun că practicile patronului, și anume acelea de a se băga la echipă, de a cere anumiți jucători în teren, de a cere anumite schimbări și schiar de a stabili tactica l-au determinat pe Costin Lazăr să renunțe la postul său! După plecarea fostului rapidist de echipă se vor ocupa secunzii Vasile Slăninoiu și Ionuț Bîclea. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.