Se aplică marcaje rutiere pe tronsonul 3 al DEx12 Craiova – Pitești

0

Lucrările pe pe tronsonul 3 (ValeaMare-Colonești) al Drumului Expres Pitești – Craiova, în lungime de 31,75 km avansează într-un ritm bun, ia rîn momentul de față se aplică deja marcajel rutiere. 
După cum informează autoritățile, constructorul face toate demersurile necesare pentru deschiderea circulației până la sfârșitul anului acesta, înainte de termenul contractual. Tronsonul va avea asigurată o descărcare provizorie în DN65 la Colonești, pentru ca majoritatea acestuia să fie folosită. Apoi, tronsonul 4 (Colonești-Oarja-Pitești), în lungime de 31,82 km trebuie finalizat și dat în circulație anul viitor, în momentul de față stadiul fizic al lucrărilor fiinde de peste 25%.
În total, Drumul Expres DEx12 Craiova – Pitești va avea 121 de kilometri lungime, fiind împărțit în patru tronsoane. În prezent, doar pe o treime se poate circula, restul fiind în diferite stadii de realizare. În vara lui 2022 au fost daţi în trafic primii 40 km de drum expres în România aferenţi Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitesşti.
Porțiunea de drum a fost construit de o asociere condusă de constructorul român UMB, același care acum lucrează și pe Tronsonul 3, dar și pe Tronsonul 4 până la intersecția cu A1 în apropiere de Pitești. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.