Penitenciarul are contracte cu 3 firme pentru munca cu deținuți

0

Deținuții de la Penitenciarul Mioveni vor avea posibilitatea să lucreze într-un al treilea loc de muncă în afara instituției. 
Astfel, acum două zile s-a încheiat cu succes un proces-verbal de negociere cu o altă firma, Tehno Fluid Solutions SRL, după deja existentele contracte cu firma ANEPAL și Leoni. ”Procesul nostru de informare a avut un impact semnificativ, generând un interes major din partea operatorilor economici din județul nostru.Mai multe firme au manifestat interes în stabilirea unor relații contractuale, solicitând informații și propuneri unității noastre penitenciare” ne-a declarat directorul Patric Ghebaru. În urma înțelegerii s-a convenit înființarea unui punct de lucru în exteriorul locului de deținere, în incinta Liceului Armand Călinescu din Pitești. Contractul, începând cu data de 13 noiembrie 2023, are o durată inițială de 3 luni.
În plus, beneficiarul a exprimat intenția de a stabili un punct de lucru permanent în altă localitate, ulterior finalizării acestui contract. Analiza cu privire la fezabilitatea acestui contract este în curs de desfășurare în cadrul departamentelor specializate, urmând să furnizăm informații referitoare la direcția și viabilitatea lui. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.