Șoferul drogat a fugit de polițiști!

0

Un control de rutină al polițiștilor Secției 3 Pitești s-a transformat într-o cursă cu final neplăcut pentru un șofer.Tânărul nu a oprit la semnalul oamenilor legii și a fost urmărit. Când a fost prins, aparatul Drug test arăta că se află sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. A fost dus la spital pentru recoltare de probe, de urină și de sânge, pentru a se stabili cu certitudine dacă era drogat. 
În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, au făcut semnal de oprire unui BMW. În loc să tragă pe dreapta, șoferul a accelerat și a dispărut. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui. ”Autoturismul în cauză, a fost găsit abandonat și fără plăcuțele de înmatriculare, pe un teren viran din zona Bănănăi. Ulterior, în zonă a fost depistat și conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Drăganu, care a fost condus la sediul poliției. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, însă, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise” , au precizat reprezentații IPJ Argeș.
Drug-testul a semnalat prezența a trei substanțe psihoactive în cazul tânărului. Până la sosirea rezultatelor V.G. va sta fără permisul de conducere, documentul fiindu-i suspendat. Mai mult, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive. Dacă analizele de laborator vor confirma prezența drogurilor tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Dacă rezultatul va ieși negativ, dosarul va fi clasat. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.