Duel cu o contracandidată la promovare!

0

Concordia Chiajna – FC Argeș, sâmbătă, ora 12.00, Digi Sport, Prima Sport

După victoria din runda precedentă, din deplasarea de la Gloria Buzău, FC Argeș s-a apropiat din nou de zona play-off-ului. Piteștenii sunt la doar două puncte de CS Mioveni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.
Alb-violeții își doresc ca lucrurile să intre pe un făgaș normal, iar FC Argeș să pătrundă în Top 6. Argeșul se poate apropia și mai mult de echipele din partea superioară a clasamentului, dacă va reuși să învingă și pe Concordia Chiajna, o altă contracandidată la promovare. Duelul de sâmbătă, de la ora 12.00, de la Chiajna, face parte din runda cu numărul 12 a ligii secunde, iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe.
După 11 etape, Concordia Chiajna ocupă locul 8, cu 16 puncte, iar FC Argeș se situează pe poziția a 12-a a ierarhiei, cu 15 puncte. Piteștenii vor aborda partida cu ilfovenii cu un moral foarte bun, gruparea din Trivale fiind neînvinsă în cele două meciuri cu Eugen Neagoe la timonă. ”Geană” vrea ca elevii săi să demonstreze că au valoare și merită să mizeze pe ei și în partea secundă a acestui sezon competițional. Cu un nou succes, coroborat și cu jocul rezultatelor, FC Argeș ar putea urca în premieră pe loc de play-off. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.