Bomboane de pom, retrase din magazinele Mega Image

0

Lanțul de magazine Mega Image a decis retragerea de la vânzare a unui produs foarte căutat de clienți în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Este vorba despre sortimentul de bomboane de pom Milka Bomboane Pom cu Oreo 300 de grame. Compania îi anunță pe cei care l-au cumpărat deja să nu-l consume și să-l returneze în baza bonului fiscal.. Potrivit comerciantului, produsul nu este etichetat corespunzător și nu prezintă toate informațiile obligatorii în limba română, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure.

Anunțul Mega Image
Nume produs: MILKA BOMBOANE POM CU OREO 300G
Număr lot: ZCT0232641; ZCT0232642
Termen de valabilitate: 31.03.2024
Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul:
Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU OREO300G cu numere de lot ZCT0232641; ZCT0232642 cu termenul de valabilitate: 31.03.2024.
Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere că nu prezintă toate informațiile obligatorii în limba română, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure.

Sfaturi pentru consumatori

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 17.11.2023. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre” este anunțul făcut de Mega Image. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.