Raliul Argeșului deschide Campionatul Național!

0
0
  • Cei mai tari bolizi bolizi pot fi văzuți în județul nostru



Federaţia Română de Automobilism Sportiv a validat, în şedinţa Biroului Executiv din 28 mai, calendarele competiţionale ale Campionatului Naţional de Raliuri şi Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Începând din acest an, FRAS a decis să înfiinţeze o nouă competiție, Campionatul Naţional de Anduranţă. Și în acest an argeșenii vor putea vedea pe viu cei mai tari bolizi din țară, județul nostru fiind gazda Raliului Argeșului și Trofeului Câmpulung.


Din cauza pandemiei de coronavirus, Campionatul Naţional de Raliuri 2020 va avea doar şase etape. Întrecerea va debuta cu Raliul Argeşului (26-27 iunie), urmând să se încheie cu Raliul Aradului (23-24 octombrie). Sezonul va mai cuprinde Raliul Braşovului şi Harghitei (17-18 iulie), Raliul Sibiului (14-15 august), Raliul Iaşului (4-5 septembrie) şi Transilvania Rally (25-26 septembrie). Şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă va avea tot şase etape. Acesta va începe la Cheile Grădiştei (20-21 iunie), urmând să continue la Reşiţa (4-5 iulie), Sinaia (1-2 august), Râşnov (29-30 august), Câmpulung Muscel (19-20 septembrie), pentru ca ultima etapă să aibă loc la Poiana Braşov (10-11 octombrie).
A apărut Campionatul de Anduranță
Campionatul Naţional de Anduranţă va avea cinci etape şi se va desfăşura în perioada iunie-octombrie 2020. Acesta a devenit al 18-lea campionat naţional organizat sub egida FRAS în 2020. Data limită de semnare a noilor contracte de organizare pentru raliu si viteză în coastă este 5 iunie 2020.
Licențierea sportivilor pentru competițiile din 2020 se va face fără penalități până cu 10 zile înaintea datei evenimentului la care sportivul participă.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.