Mașină de curierat lovită de tren!

0

Accident feroviar petrecut ieri, în comuna Băiculești, la Zigoneni. O mașină de curierat a fost lovită de tren, după ce șoferul nu s-a asigurat la o trecere fără bariere. Cel de la volan a ajuns la spital, dar din fericire, nu avea leziuni grave. M.Sandu
Ieri, zi de 13, zi cu ghinion pentru un șofer al firmei de curierat GLS. În jurul orei 11.20, Gabriel C., de 33 de ani, din Ștefănești, aflat a volanul mașinii de serviciu, o autoutilitraă încărcată cu colete, a ajuns la trecerea de nivel cu calea ferată, fără bariere, de la Zigoneni. Deși trecerea era semnalizată corespunzător, în zonă fiind amplasată crucea Sfântului Andrei, șoferul nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit de trenul personal care circula pe ruta Pitești-Curtea de Argeș. La fața locului au fost chemați polițiștii și pompierii, dar și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Argeș. Când au ajuns echipele de salvare la fața locului șoferul mașinii era conștient și se afla lângă mașină, fiind ajutat de martori să coboare din autovehiculul avariat. Mașina a fost lovită pe partea dreptă și a fost târâtă pe șine câțiva metri.

Trenul nu a putut să încheie cursa

În urma coliziunii atât autoutilitara cât și trenul au suferit avarii. Șoferul a fost rănit, fiind preluat de echipajul medical. Era lovit la cap, având un traumatism cranio cerebral, și acuza dureri la un umăr unde suferise o contuzie. A fost transportat la spital pentru investigații și ajutor medical. ”Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. Trenul a fost avariat, iar călătorii și-au continuat deplasarea cu alte mijloace de transport. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt preluate de către polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, au transmis reprezentații IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.