CS Dacia Mioveni a produs surpriza etapei!

0

Handbal feminin – Liga Florilor

Runda a zecea a campionatului primului eșalon feminin a fost programată în week-end, iar surpriza rundei s-a consemnat la Mioveni, unde Dacia a câștigat fără drept de apel în fața SCM-ului din Râmnicu Vâlcea.
Handbalistele de la CS Dacia Mioveni aveau nevoie de o victorie în Liga Florilor ca de aer, iar ea a venit tocmai contra unei echipe de tradiție și cu pretenții și a fost de o manieră convingătoare.
Alb-albastrele au învins în această seară, în Sala Sporturilor din Mioveni pe SCM Rm Vâlcea cu 31-24, după ce la pauză acu condus cu 17-12.
Prima parte a primei reprize a fost cea mai disputată, cele două echipe conducând pe rând, însă apoi Dacia a preluat conducerea și nu a mai cedat-o până la final. Argeșencele au terminat repriza la cea mai mare diferență posibilă, 5 goluri, 17-12. După pauză gazdele au continuat ofensiva și au mai marcat de alte 14 ori, în timp ce Vâlcea a înscris tot de 12 ori. Cea mai mare diferență de goluri a reprizei a fost de 11 goluri în favoarea Daciei, 24-13, 25-14 și 26/15, pentru ca partida să se încheie în cele din urmă 31-24.
Aceasta este a doua victorie în 10 etape pentru CS Dacia, echipa argeșeană acumulând 7 puncte, rămânând pe penultimul loc, dar ținând aproape de locurile de baraj, pe care sunt Zalău și Tg Jiu cu 8 și 9 puncte.
DACIA MIOVENI – SCM RÂMNICU VÂLCEA 31-24 (17-12)
Dacia: Ion, Timoshenkova, Balzinc – A. Ilie 7, Andrichiuk 6, Vizuete 4, Czeczi 3, Krsnik 3, Isic 2, Cîrjan 2, Kojic 1, Kaludjerovic 1, Borcan 1, Sărățeanu 1, Tatar, Dezic. Antrenor: Alin Oprescu.
Vâlcea: Hosu, Roch, Neagu – Hagman 6, Gogîrlă 6, De Jong 5, Zschocke 3, Wollik 2, Florica 2, Băcăoanu, Ljepoja, R. Necula, Grigore, Bălan. Antrenor: Bent Dahl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.