Arest la domiciliu pentru spărgătorul de mașini

0

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Bascov, a fost reținut după ce a spart o mașină și a furat două picamere. Oamenii legii au făcut percheziții la locuința acestuia și au ridicat mai multe scule, nu doar cele vizate de anchetă. Cercetările continuă cu tânărul aflat în arest la domiciliu, măsură luată ieri de Judecătoria Pitești. Abia de acum tânărul va fi luat la bani mărunți! El va trebui să le explice oamenilor legii de unde provin celelate bunuri ridicate în timpul perchezițiilor. Cel mai probabil din alte furturi, tânărul fiind cunoscut cu astfel de preocupări. M.Sandu
Din cercetări, polițiștii Secției Rurale Bascov au stabilit că, în seara noaptea de 16 spre 17 octombrie a.c., tânărul în cauză, împreună cu un alt tânăr, ar fi sustras două scule electrice dintr-o autoutilitară parcată pe raza localității Bascov. Alex M., de 21 de ani a forțat încuietoarea mașinii și a plecat de acolo cu două picamere. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 7.500 de lei. ”Pentru administrarea probatoriului, la data de 15 noiemebrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, au efectuat patru percheziții domiciliare, la locuințele celor doi.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe scule electrice și obiecte cu valoare probatorie. După administrarea probatoriului, tânărul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis ieri reprezentanții IPJ Argeș.
Ieri, Alex M. a fost prezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea arestării preventive. Judecătorii au respins solicitarea procurorilor dar au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru a se stabili de unde provin celelalte scule depistate la percheziții. Tânărul mai este judecat într-un dosar de conducere fără permis și în altele de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.