Din pușcărie s-a dus acasă la fetiță!

0
  • Cazul Eliberat din arest după ce şi-a violat fiica!



În numărul trecut al ziarului nostru prezentam cazul unui piteștean în vârstă de 50 de ani, judecat pentru viol, după ce și-a obligat fetița, în vârstă de 6 ani, la perversiuni sexuale. Antonio Laurenţiu S., a primit o pedeapsă cu suspendare după ce a făcut în instanță un acord de recunoaș­tere a vinovăției. A fost eliberat, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar, sentința nefiind definitivă. Acesta nu avea voie se apropie de victimă. Când polițiștii din cadrul IPJ Argeș au verificat dacă bărbatul respectă obligațiile impuse, au constatat cu stupoare că individul s-a dus din închisoare, direct acasă la nevastă și la fetița pe care a violat-o. Oamenii legii au cerut înlocuirea măsurii preventive cu arestul, pentru încălcarea interdicției.


În luna noiembrie a anului trecut, Antonio Laurenţiu S., de 50 ani, din Piteşti, profitând de absenţa soţiei de acasă, şi-a abuzat propria fiică, o copilă în vârstă de 6 ani. Anchetatorii au stabilit că acesta a determinat-o pe micuţă, de mai multe ori, să întretină relaţii sexuale orale. Bărbatul a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de aproximativ 7 luni, de Judecătoria Piteşti. În timpul urmăririi penale, şi-a recunoscut vinovăţia şi a făcut un acord de recunoaştere, acord admis de către Judecătoria Piteşti, după ce a fost trimis în judecată sub acuzaţia de viol. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 11 luni, cu suspendare, fiindu-i fixat un termen de încercare de 4 ani. Judecătorii au dispus punerea în libertate de îndată, a individului și au luat împotriva lui măsura controlului judiciar. În aceeași zi, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au declarat apel.
A fost cerută înlocuirea măsurii
Antonio Laurențiu S. a părăsit închisoarea și s-a dus la Pitești, în locuința nevestei și a celor trei copii, între ei și fetița abuzată sexual. Asta deși nu avea voie, potrivit sentinței. Când polițiștii din cadrul IPJ Argeș care verificau respectarea obligativităților s-au dus la femeie să vadă dacă a fost contactată de bărbat, au constatat că individul se afla în locuință. I-au pus în vedere să plece imediat și au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Procurorii au înaintat la instanță propunerea înlocuirii măsurii controlului judiciar cu arestul, pentru încălcarea interdicțiilor.
Având în vedere gravitatea situației, Judecătoria Pitești va judeca astăzi cererea. Bărbatul s-ar putea întoarce în închisoare. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.