Salt cu mașina de pe șosea, în grădină!

0

Un accident rutier a avut loc ieri, la Rucăr, un bărbat fiind grav rănit. Șoferul a pierdut controlul volanului în timp ce era pe un pod. Mașina a rupt glisiera și s-a prăbușit într-o grădină de la circa 5 metri înălțime. Din fericire pentru conducătorul auto, mașina s-a oprit într-un pom, altfel ar fi ajuns în râu și starea lui s-ar fi putut înrăutăți. M. Sandu
Anton U., de 35 de ani, din comuna Rucăr se afla la volanul unui Logan pe DN 73. Bărbatul se ducea la serviciu. În ciuda faptului că parcurgea drumul pe care îl face zilnic, drum pe care îl cunoștea foarte bine, la intrarea pe un pod, într-o curbă ușoară, bărbatul a pierdut controlul mașinii. Loganul a părăsit șoseaua, a rupt glisiera metalică și a căzut de pe pod, într-o curte de dedesubt. A aterizat pe gardul proprietății pe care l-a distrus și s-a oprit cu spatele într-un pom.
Dacă nu ar fi fost copacul, mașina ar fi ajuns în râu. La fața locului au mes pentru cercetări polițiștii Biroului Rutier Câmpulung. În urma verificărilor s-a stabilti că accidentul s-a produs pe fondul neatenției la volan și a carosabilului umed. Anton U. a fost grav rănit, iar Loganul a fost distrus în partea din față . Șoferul a fost transportat la spital de un echipaj al ambulanței, având o fractură de anterbaț și multiple traumatisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.