A fost identificat bărbatul căruia îi aparține mâna găsită pe șosea!

0

Polițiștii au reușit să-l identifice, pe bărbatul căruia îi aparține mâna găsită pe șosea, la Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița. Oamenii legii au prelevat amprente de pe degete și au stabilit că este vorba de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care a avut ultimul domiciliu în București. M.S.

Victima se afla în baza de date a Poliției  după ce a fost condamnat pentru omor în anul 1996. În perioada 2015-2019 acesta a ispășit o pedeapsă de patru ani pentru tentativă de omor. Ultima dată amprentele lui au fost prelevate la Călărași într-un dosar de furt calificat. Bărbatul este născut în județul Mureș, a avut ultimul domiciliu la București, dar se știe că în ultima vreme locuia, fără forme legale, la Călărași. Brațul găsit la Dragoslavele este smuls din umăr și e mâncat de animale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Având în vedere că nu a fost găsit restul cadavrului nu a putut fi stabilită cauza morții.

 

”În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei careia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale.

Cercetarile continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în localitățile unde persoana a avut domiciliul anterior”, a transmis IPJ Argeș.