Derulator cablu electric și alte produse utile de la Tehnovest

0

Tehnovest este un magazin online de unde poți achiziționa mai multe scule, unelte și echipamente. Acestea sunt corespunzătoare pentru domeniul industrial și cel casnic, fiind utilizate în industria de pneumatică și hidraulică. Site-ul cuprinde și o gamă largă de consumabile industriale, speciale pentru mai multe domenii precum cel alimentar, farmaceutic și așa mai departe.

Găsești derulator cablu electric și alte produse utile de la Tehnovest, care sunt exact la un click distanță de tine! Peste 300.000 de accesorii și echipamente sunt disponibile pe site, acolo unde te poți bucura de o gamă variată și de prețuri mici.

Derulatorul este de folos pentru ca un cablu să poată fi scos și blocat de mai multe ori, cu fiecare rotație a tamburului. După ce e tras puțin, tamburul poate retrage cablul întreg. Mai multe detalii de produs găsești pe pagina acestuia, unde ai la dispoziție mai multe variante. Poți comanda o lungime diferită, alimentare rulat și extins diferită, cât și două categorii de protecție. Fiecare produs în parte este disponibil în mai multe variante, iar pentru a vedea prețul variantei care te interesează trebuie doar să selectezi opțiunea. Tehnovest te așteaptă cu peste 300.000 de produse utile pentru nevoile tale casnice și industriale!

Gama extinsă de articole în materie de pneumatică, hidraulică și consumabile industriale îți pune la dispoziție mai multe echipamente și accesorii, printre care se numără și garnituri clingherit, din nou, în mai multe variante. Acestea au un interval de temperatură, în care funcționează, foarte ridicat și se utilizează în uleiuri, agenți frigorifici, apă caldă, aburi, gaze, soluții de sare, hidrocarburi și lubrifianți, cât și acizi sau combustibili. La fiecare produs găsești toate aceste specificații, pentru a te asigura ca îl alegi pe cel potrivit.

Tehnovest îți pune la dispoziție sute de mii de produse!

Sunt foarte puține magazinele în care găsești această varietate de produse, mai ales în materie de echipamente și astfel de resurse. Tehnovest este locul potrivit pentru meșteri, dar și pentru cei care activează în diferite industrii, deoarece sunt disponibile o mulțime de produse. Peste 300.000 de articole te așteaptă să comanzi ceea ce ai nevoie pentru proiectele tale!

În gama de produse găsești conectori și adaptoare de furtun, racorduri filetate, fitinguri, cuple rapide, furtunuri, țevi, coliere, robineți cu bilă, robineți de închidere, echipamente pentru măsurarea presiunii și sisteme de aer, distribuitoare, electrovalve, supape, amortizoare de zgomot și de șoc, cilindrii, vacuum, supape de siguranță, pistoale de suflat, scule de mână și o gamă largă de consumabile industriale. Produsele sunt disponibile în mai multe variante, pentru a se încadra cu ușurință în locul unde ai nevoie.

Stoc extern disponibil pentru nevoile tale

Compania Tehnovest este orientată către nevoile clientului, oferindu-i în permanență posibilitatea de a opta către mai multe produse. Poți comanda și din stocul extern, unde te așteaptă încă 120.000 de produse direct de la furnizor, în cazul în care nu găsești în magazin produsul dorit.

Contactează echipa la numerele de telefon sau la office@tehnovest.ro.