5 drumuri naționale din Argeș vor fi reabilitate

0

Investițiile în infrastructura rutieră în Argeș vor continua și în 2024. Și nu este vorba doar depsre proiectele strategice la nivel național și chiar european, așa cum este cazul autostrăzii Pitești-Sibiu și al Drumului Expres Pitești – Craiova.

Astfel, se dorește continuare modernizarea drumurilor județene, iar în bugetul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București sunt prevăzute spre finanțare pentru anul acesta mai multe proiecte de infrastructură rutieră din Argeș de interes național.

Este vorba despre lucrări contractate și în curs de contractare și pentru care urmează să se emită ordinul de începere a lucrărilor în acest an?

# Modernizarea DN73, Lotul 1, între km 54+050 – km 92+000, care cuprinde sectorul de pe teritoriul județului Argeș (Câmpulung – limita dintre județele Argeș și Brașov).

# DN 73, km 3+250, pe raza comunei Mărăcineni, intersecție cu DJ 703K – amenajare sens giratoriu.

# DN 73D, km 40+100 – Consolidare și refacere drum.

# DN 73D, km 46+200 – Consolidare si refacere drum.

# DN 7 (Pitești – Râmnicu Vâlcea), km 151+260 – 152+200 – Consolidare rambleu și refacere parte carosabilă.

# Continuarea lucrărilor de așternere covor asfaltic pe mai multe drumuri pe DN 7C Transfăgărășan, pe DN 65 A Pitești – Costești – Alexandria și pe DN 7 Ștefănești – Leordeni (40 km în total).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.