Răzvan Tunaru nu mai este manager sportiv la FC Argeș!

2

Conducerea clubului FC Argeș a anunțat în urmă cu puțin timp că s-a despărțit de managerul sportiv Răzvan Tunaru și de delegatul echipei Gabriel Alexe.

”În urma analizei realizate de conducerea clubului FC Argeș, s-au operat o serie de modificări în conducerea clubului. S-a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu managerul sportiv Răzvan Tunaru. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu Gabriel Alexe, organizatorul de competiții al echipei. Le urăm pe această cale mult succes în continuare! Le transmitem suporterilor alb-violeți că în această perioadă se lucrează la o nouă organigramă, astfel că vor apărea și alte schimbări în structurile de conducere ale clubului nostru” este anunțul făcut de clubul FC Argeș.

2 COMENTARII

  1. Și-au dat demisia inițial ambii cum se zice dar perversul Alexe bețiv sa răzgândit și TUNARU a picat.Renunța Primarul la omul lui . Bă RUSINE SA VA FIE VA STATEA IN COASTE TUNARU,ATI SCAPAT SI DE EL.

  2. Așa este prăduitorul acesta lipsit de scrupule ia lucrat pe toți foștii jucători : Moiceanu Barbu Popa nu mai spun de antrenori : Badea Prepeliță Dică. Acum TUNARU totul sub controlul acestui Primar zi de zi la Primărie la raport .Acum vede toată suflarea fotbalistică caracterul lui. Ținta a fost TUNARU el doar un paravan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.