Esteban Orozco, titular în remiza cu Nigeria

0

Esteban Orozco, fundașul echipei FC Argeș, a obținut primul punct cu reprezentativa Guineei Ecuatoriale la Cupa Africii pe Națiuni, competiție care se desfășoară în această perioadă în Coasta de Fildeș.  M.D.

Fotbalistul alb-violet a fost integralist în confruntarea de duminică, cu Nigeria, terminată la egalitate, 1-1. Guineea Ecuatorială a deschis scorul în minutul 36 prin Iban Salvador, fotbalist legitimat la echipa poloneză Miedz Lednica, însă Nigeria a restabilit egalitatea două minute mai târziu prin Victor Osimhen, starul lui Napoli. În etapa a doua a grupei A, programată joi, 18 ianuarie, Guineea Ecuatorială va întâlni Guineea Bissau, codașa grupei, formație învinsă de Coasta de Fildeș, scor 0-2, în meciul de deschidere al acestui turneu final.

În 16-imile de finală ale acestei competiții vor merge câștigătoarele celor șase grupe, plus formațiile clasate pe locul doi și cele mai bune patru echipe clasate pe locul trei.

#Premii record la această ediție

Echipa câştigătoare a Cupei Africii pe Națiuni (CAN) 2024 va primi un premiu record de 7 milioane de dolari, a precizat Confederația africană de fotbal (CAF) într-un comunicat de presă. Suma este cu 40% mai mare decât cea care a fost atribuită Senegalului după câştigarea ediției precedente a CAN, disputată în urmă cu doi ani în Camerun. Finalista competiției va primi 4 milioane de dolari, iar semifinalistele vor încasa câte 2,5 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.