FC Argeș s-a despărțit de Panait și Lazăr

1

FC Argeș continuă să rezilieze contracte pe bandă rulantă. După transferul căpitanului Grigore Turda la FC Voluntari, piteștenii au anunțat despărțirea de încă doi jucători. Este vorba de mijlocașul Andrei Panait și de fundașul Bogdan Lazăr. 

Panait a fost anunțat de antrenorul Eugen Neagoe că nu se va mai baza pe serviciile sale și în partea secundă a sezonului, iar fotbalistul s-a reîntors la CS Mioveni. În prima parte a acestei ediții de campionat, mijlocașul a fost utilizat în 9 din cele 15 meciuri disputate de FC Argeș în Liga 2, de opt ori ca titular. A bifat 697 de minute pe gazon, dar și o eliminare, în meciul cu CSA Steaua. În Cupa României a fost integralist în înfrângerea cu FC Bihor, scor 0-1, când echipa a fost eliminată de o formație din Liga 3.

#S-a întors la echipa de la care venise

Panait se desparte pentru a treia oară de echipa Piteștiului și merge la CS Mioveni tot pentru a treia oară. Prima dată s-a întâmplat în vara anului 2012, iar a doua oară în vara anului 2021. Pentru CS Mioveni a evoluat în sezoanele 2012-2013 și 2020-2021, 2021-2022 și 2022-2023.

”Mulțumim, Andrei Panait!
Cluburile FC Argeș și CS Mioveni au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Andrei Panait.
Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a jucat la FC Argeș în 3 perioade diferite, cumulând 84 de meciuri și 4 goluri marcate în toate competițiile. Acesta este unul dintre artizanii ultimei promovări în Liga 1 a echipei noastre, cea de la finele sezonului 2019/2020. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la FC Argeș și îi dorim multă baftă în carieră!”, a anunțat FC Argeș.

#Lazăr a revenit la Farul

FC Argeș a anunțat despărțirea de și Bogdan Lazăr. Fundașul de 20 de ani a fost utilizat într-un singur joc în acest sezon de Liga 2, 68 de minute în remiza albă cu Viitorul Pandurii, din chiar prima etapă. În Cupa României a bifat 65 de minute în jocul cu Vedița Colonești, câștigat de alb violeți, scor 2-1.

”Cluburile FC Argeș și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Bogdan Lazăr, acesta întorcându-se la clubul de la malul Mării. Fundașul central în vârstă de 20 ani a jucat într-un singur meci pentru echipa noastră, în remiza contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Mult succes în carieră!”, a precizat FC Argeș.

Șapte plecări și o singură venire

Lazăr este al șaptelea jucător care părăsește Piteștiul în această iarnă. Clubul din Pitești a mai încetat raporturile contractuale cu mijlocașii croați Domagoj Babin și Josip Mihalic și fundașii Adrian Grigore Huideș și Grigore Turda. Chiar înainte de finalul primei părți a sezonului, antrenorul Eugen Neagoe mai renunțase la fundașul argentinian Facundo Rizzi și mijlocașul Alexandru Răuță. Până acum, FC Argeș a anunțat o singură venire: Isaac Nortey de la CFR Cluj.

1 COMENTARIU

  1. CA și RAUȚA Argesean PANAIT a fost și el îndepărtat de la echipă. Dacă Gentea nu-i dă afară și pe GROPARII Foamete ALEXE STANCIU atunci să plece el că au distrus o echipă. Au intrat în istoria acestui Club

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.