Tarzan a înjunghiat un om pe stradă!

0

Un cunoscut om al străzii, va fi trimis în judecată după ce a atacat un bărbat pe stradă pe care l-a înjunghiat cu un briceag. Tarzan, cum este cunoscut în rândul persoanelor fără adăpost, mai era cercetat pentru ultraj asupra unui polițist local și în alt caz de lovire și alte violențe. Toate acestea au fost reunite într-un singur dosar în cadrul aceluiași proces. Foto descriptiv

Eugen D., de 36 de ani, cu ultimul domiciliu în Ștefănești, cunoscut om al străzii, a comis fapta în noaptea de colind, respectiv 23 spre 24 decembrie, anul trecut. În timp ce se afla în centrul Piteștiului, într-o parcare, a înjunghiat cu briceagul în zona toracelui un alt bărbat, se pare tot om al străzii. Deși inițial fapta era înregistrată cu autor necunoscut, ulterior, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, iar în ziua de 28 decembrie, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua următoare, pe 29 decembrie, Eugen D. a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Este eliberat condiționat

”Ulterior a fost dispusă reunirea cu un alt dosar penal, aflat în urmărirea proprie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de același bărbat, constând în aceea că, în ziua de 21 septembrie 2023, în timp ce se afla pe raza municipiului Pitești, cel în cauză ar fi aruncat cu o piatră într-un autoturism aflat în trafic pe bld. I.C. Brătianu, ar fi amenințat cu acte violență și ar fi aruncat cu pietre în și spre un agent de poliție locală aflat în timpul serviciului, și s-ar fi culcat pe una dintre benzile acestei artere rutiere, perturbând circulația, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Trazan mai era cercetat și pentru lovire și alte violențe, faptă comisă pe data de 17 octombrie asupra unui bărbat. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Bărbatul a mai fost condamnat, tot pentru infracțiuni comise cu violență, acesta fiind eliberat condiționat din aprilie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.