Derby pentru supremație!

0

FC Argeș Basketball – CSM Târgu Mureș, astăzi, ora 18.15

Federația Română de Baschet a programat în acest week-end meciurile din cadrul rundei cu numărul 18, ultima din sezonul regular. FC Argeș Basketball va întâlni astăzi, de la ora 18.15, la Sala Polivalentă Pitești Arena, pe CSM Târgu Mureș.

Confruntarea dintre argeșeni și ardeleni are o miză importantă înaintea începerii jocurilor din Top 10. Ambele formații sunt deja calificate în această fază a competiției, însă trag tare să intre cu cât mai multe victorii. Înaintea acestui duel, FC Argeș Basketball ocupă locul 2 în Conferința B, cu 26 de puncte, iar CSM Târgu Mureș ocupă locul 3, cu 25 de puncte. Duelul este un derby de clasament, echipa care va reuși să se impună urmând să termine sezonul regular pe locul secund al seriei. În disputa din turul campionatului, piteștenii au reușit să se impună la o diferență de patru puncte, scor 85-81.

Nebojsa Vidic: ”Avem nevoie de meciuri tari”

Nebojsa Vidic, antrenorul FC Argeș Basketball, își dorește ca elevii săi să facă un joc solid și să se impună în acest meci.

Tehnicianul piteștean este și cu gândul la confruntările din Top 10: “Declarația mea înainte de ultimul meci ar trebui să fie rescrisă. Ambele echipe sunt calificate în TOP 5, iar noi dorim să încheiem această primă fază de campionat cu cât mai multe victorii posibile. Vom încerca să facem asta vineri seară. Nu sunt încântat de ideea că, probabil, unii jucători de la Târgu-Mureș nu vor evolua, întrucât echipa noastră are nevoie de meciuri tari înaintea fazei secunde. Desigur, înaintea acestei faze, întâlnim o formație foarte experimentată, cu jucători străini de certă valoare. Avem nevoie de intensitate pentru a obține succesul și îmi doresc, ca de fiecare dată, ca iubitorii de baschet să creeze o atmosferă frumoasă în Arenă” a spus Vidic, înaintea duelului cu CSM Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.