FC Argeș a transferat un fundaș de la Universitatea Craiova

1

FC Argeș a anunțat în urmă cu puțin timp cel de-al doilea transfer din această iarnă. Piteștenii s-au înțeles cu fundașul Florin Borța, fotbalist care în prima parte a campionatului a evoluat la Universitatea Craiova. Clubul din Trivale l-a mai adus tot în această perioadă precompetițională, sub formă de împrumut de la CFR Cluj, pe mijlocașul Isaac Nortey.

„Florin Borța este cea mai nouă achiziție a echipei noastre. Fundașul dreapta în vârstă de 24 de ani a jucat ultima dată la CS Universitatea Craiova.

În sezonul trecut acesta a fost împrumutat la Petrolul Ploiești, echipă pentru care a jucat 26 de meciuri în Superligă. În acest sezon a jucat în doar 3 partide pentru Universitatea Craiova în Superligă și una în Cupa României. De-a lungul carierei, a mai fost împrumutat la Petrolul în sezonul 2018/19, pe când lupii erau în liga secundă, dar și la Concordia Chiajna în perioada 2019-2022.

Are o selecție pentru România U21 în meciul câștigat cu Portugalia, în 2018, meci din campania de calificare la Euro U21 2019.

Site-ul transfermarkt.com la cotat ca având o valoare de 250.000 euro.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări alături de clubul nostru” se precizează în anunțul făcu de FC Argeș.

1 COMENTARIU

  1. GENTEA trebuie să înțeleagă ,că până nu dă afară gunoiul care ne-a distrus (STANCIU ALEXE) poate aduce pe cei mai buni jucători tot se alege praful. Am înțeles că Stoica Bogdan este Di.Executiv iar un mare râs. POLITICA TATĂ!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.