Nebojsa Vidic, antrenor FC Argeș Basketball: ”Sunt satisfăcut de rezultatele noastre”

0

Cu un lot considerat „subțire” la începutul campionatului , dar cu multă voință si dorința de a învinge , precum și cu un antrenor determinat în ceea ce dorea să realizeze la echipă, FC Argeș Basketball a reușit intrarea în Top 10 de pe poziția a doua a Conferinței B a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Nebojsa Vidic, antrenorul echipei de baschet masculin a Piteștiului, a analizat prestațiile echipei din prima poarte a sezonului și a tras concluziile care se impun: „Cred că este momentul potrivit să analizăm această perioadă, acum, când s-a încheiat prima parte a campionatului. După 16 meciuri, respectiv 2 de Cupă, FC Argeș a realizat mult mai multe decât posibilitățile echipei și a depășit așteptările inițiale ale oricui. Cu această selecție, cu acest buget și, mai ales, în contextul regulii cu doi jucători români în teren. Desigur, atunci când ești puțin înfometat, după o înghițitură, foamea devine mai puternică, la fel și în cazul așteptărilor suporterilor și a persoanelor din Pitești, după primele meciuri bune avute. Așadar, eu, ca și antrenor, sunt satisfăcut de rezultatele noastre.

Tot ce am făcut până acum a fost foarte aproape de capacitatea maximă a echipei. Dacă nu suntem concentrați la maxim și ne mai lipsește și un alt jucător, dintre cei mai buni pe care îi avem, nu putem câștiga cu aproape nicio altă formație. Oricine a avut legătură cu terenul de sport știe că e imposibil să se mențină permanent o formă foarte bună, la acest nivel. Asta le-am transmis și jucătorilor: nu știu ce putem face în acest sezon, dar vreau să muncim din greu, să ne luăm biletul low-cost și să ne bucurăm de călătorie. Eu mă simt bine alături de băieți pentru că, pe lângă părțile lor bune sau mai puțin bune, ei muncesc mult, încearcă să fie mai buni în fiecare zi și reușesc asta” a spus tehnicianul piteștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.