Doi turci sunt obligați să părăsească România!

0

Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Argeş au depistat, astăzi, doi bărbați din Turcia, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara noastră în termen de 15 zile și sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.400 lei, anunță reprezentanții Serviciului pentru Imigrări Argeș.

Poliţiştii de imigrări din Argeş au organizat, astăzi, 23 ianuarie, o acţiune ce a avut ca scop combaterea şederii ilegale a străinilor.

Astfel, au fost depistați doi bărbați de 26, respectiv 54 de ani, din Turcia, care nu mai îndeplineau condițiile șederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că aceaștia au intrat legal în România, în baza unor vize de scurtă ședere, iar la expirarea perioadei de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele persoanelor în cauză decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile.

De asemenea, aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.400 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, anunță reprezentanții Serviciului de Imigrări Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.