FC Argeș transferă de la echipe de Liga I!

2

FC Argeș a perfectat în cursul zilei de luni trei transferuri și a ajuns astfel la patru mutări făcute în această iarnă. Piteștenii au anunțat că s-au înțeles cu fundașul dreapta Florin Borța, mijlocașul de bandă Petrișor Petrescu și fundașul stânga Cosmin Gladun. Primii doi sunt de la formații de Liga I, iar ultimul este de la o colegă de Liga a II-a.

Florin Borța(24 ani) evoluează ca fundaș dreapta, iar în turul campionatului a fost legitimat la CS Universitatea Craiova. În sezonul trecut acesta a fost împrumutat la Petrolul Ploiești, echipă pentru care a jucat 26 de meciuri în Superligă. În această ediție de campionat a jucat în doar 3 partide pentru olteni în Superligă și una în Cupa României. De-a lungul carierei, a mai fost împrumutat la Petrolul în sezonul 2018/19, pe când ”lupii galbeni” erau în liga secundă, dar și la Concordia Chiajna în perioada 2019-2022. Are o selecție pentru România U21 în meciul câștigat cu Portugalia, în 2018, meci din campania de calificare la Euro U21 2019. Site-ul transfermarkt.com la cotat ca având o valoare de 250.000 euro.

Petrișor Petrescu(30 ani) este mijlocaș de bandă dreapta, iar în prima parte a sezonului a evoluat la FC Hermannstadt, echipă la care are peste 200 de meciuri jucate. A mai evoluat în carieră la Voința Sibiu, Măgura Cisnădie și Academica Clinceni. La Hermannstadt a evoluat încă de când echipa activa în Liga a III-a, fiind cel mai reprezentativ jucător al echipei în cei 8 ani de existență. În acest sezon a jucat în 6 partide din Superligă, în toate intrând din postura de rezervă, reușind să și marcheze un gol, în victoria cu 3-1 împotriva celor de la FC Voluntari. A adunat și 4 partide în Cupa României. De-a lungul carierei a  strâns 109 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc. Are în palmares două promovări în Liga I, dar și o finală de Cupa României, toate obținute alături de clubul sibian. Este cotat de site-ul transfermarkt.com la 300.000 euro.

Cosmin Gladun(22 ani) este legitimat la CS Dumbrăvița și se va alătura alb-violeților în vară, atunci când contractul său cu echipa bănățeană se va termina. Format de FC Porto Bega Timișoara și LPS Banatul, fundașul stânga originar din Timișoara a mai evoluat în carieră la Ripensia. În acest sezon al ligii secunde, Gladun a îmbrăcat tricoul alb-verde în 14 meciuri. Are 3 selecții pentru România U20. În 2022, făcând parte din echipa Universității de Vest din Timișoara, a pus umărul la câștigarea Campionatului European Universitar, titlu câștigat în premieră de România. Este cotat de transfermarkt.com la 175.000 euro.

2 COMENTARII

  1. AFARĂ CU CEI CE NE-AU FACUT DE RUSINE :FOAMETE STANCIU ALEXE . LA ULTIMUL SĂ-I FIE RUSINE CA AM AUZIT CA ESTE TOT LA ECHIPA SIA DAT DEMISIA CI TUNARU IAR EL A REVENIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.