Elevă dintr-o școală specială exploatată sexual

0
0



Percheziţii efectuate ieri, în zona Câmpulung de poliţiştii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Piteşti. Trei tineri au fost reţinuţi. Unul dintre ei este acuzat că a profitat de o minoră bolnavă psihic, obligând-o să se prostitueze, ceilalţi doi au întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta apoi au şantajat-o că vor publica imaginile din timpul partidelor de sex. Copila învaţă într-o şcoală specială, fiind colegă cu unul dintre cei care s-au folosit de ea!
„În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.  – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat 4 percheziții domiciliare, dintre care una în Câmpulung, două în comuna Mihăești și una în Schitu-Golești la locuințele persoanelor în cauză. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte cu valoare probatorie. Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2019 – februarie 2020, un tânăr, de 20 de ani, din Câmpulung, ar fi constrâns o minoră, de 16 ani, să practice prostituția. Ulterior, aceasta ar fi fost șantajată de alți doi tineri, de 21 și 22 de ani, ambii din Mihăești, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, cei doi amenințând cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conținut sexual explicit, transmite IPJ Argeş într-un comunicat de presă. Șase persoane au fost conduse la audieri.
Fata învăţa într-o şcoală specială
Andrei Sebastian B., de 20 de ani, din Câmpulung, are la rândul său, probleme psihice. Este coleg cu minora la o şcoală specială din Câmpulug, aflată în subordinea Inspectoratului Judeţean Şcolar Argeş. Era prieten cu fata şi a convins-o să se prostitueze, iar banii obţinuţi în reveneau aproape în totalitate lui, după cum au stabilit anchetatorii. Valentin P., de 22 de ani, din Schitu Goleşti şi Constantin G. de 21 de ani, ambii din Mihăeşti, au beneficiat de „serviciile sexuale” ale minorei, moment în care au filmat-o.
Ulterior au şanta-jat-o că vor face imaginile publice, cerând-i, în mod repetat, o parte din banii obţinuţi din prostituţie. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.