A dat foc saivanului ca să omoare doi câini!

0

Un brăilean care locuia fără forme legale în comuna Săpata a fost ridicat de polițiști fiind dus la penitenciar. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 4 ani, 2 luni și 159 zile.  A fost condamnat după ce a incendiat un saivan de oi, nepopulat, cu intenția de a ucide câinii care păzeau adăpostul. M.S.

„Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Făurei, judeţul Brăila, privind pe un bărbat de 39 ani, din comuna Săpata, condamnat la 4 ani, 2 luni şi 159 de zile de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere, uciderea animalelor cu intenţie şi furt. Cel în cauză a fost încarcerat”, anunţă IPJ Argeş.

Toate faptele au fost comise de bărbat în anul 2016. în Brăila. Într-o noapte, s-a dus la un saivan cu intenţia de a fura, fără să ştie că era nepopulat. A fost întâmpinat de cei doi câini care păzeau adăpostul. Ca să omoare câinii a incendiat saivanul.

Bărbatul a comis un furt la o stână, de un de a furat mai multe oi ulterior dând o spargere la un magazin. Instanţa l-a condamnat pentru toate acesta şi i-a adăugat un rest de pedeapsă rămas neexecutat dintr-o ală sentinţă.