Nebojsa Vidic: ”Cu asemenea greșeli, este greu să fii competitiv în fața Clujului”

0

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a suferit prima înfrângere din Top 10. FC Argeș Basketball a pierdut la o diferență de 19 puncte, scor 69-88, confruntare de sâmbătă, din deplasare, cu U BT Cluj, campioana României.

Principalii marcatori ai argeșenilor au fost Corey Allen (16 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive), Nikola Jevtovic (14 puncte, 8 recuperări) și Naje Smith (12 puncte, 6 recuperări). În urma acestui eșec, piteștenii ocupă locul 3, cu 15 puncte, adunate din 5 victorii și 5 eșecuri.

#Vidic: ”Sunt mândru de câțiva jucători”

Nebojsa Vidic, antrenorul baschetbaliștilor piteșteni, a pus acest eșec pe seama greșelilor făcute de echipa sa, atât în defensivă, cât și în defensivă : „Modul în care am deschis jocul și evoluția pe care am avut-o în primul sfert a demonstrat că nu am mers la Cluj cu steagul alb. Odată cu intrarea lui Patrick Richard în teren, ei au schimbat jocul în actul secund. Au avut 7/11 la trei puncte în prima jumătate, iar acest lucru este deosebit de greu. Am avut câteva greșeli în unele situații de switch defense, când Cățe a înscris puncte ușoare din interior, iar acest lucru m-a nemulțumit. De asemenea, când arunci cu 19% de afară e extrem de greu să fii competitiv în fața Clujului sau să te poți gândi la victorie. Per ansamblu, însă, cred că am prestat un joc solid. Sunt mândru, în special, de câțiva jucători care au demonstrat că pot evolua la acest nivel. În câteva zile avem un meci extrem de important, cu Dinamo, acasă, e nevoie de focus la maxim și susținerea fanilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.