Americanul KeShawn Curry a semnat cu FC Argeș Basketball

0

FC Argeș Basketball a efectuat un nou extra transfer. Piteștenii au ajuns la un acord cu americanul KeShawn Curry, jucător care în prima parte a sezonului a evoluat în Portugalia.

”Abilități fizice impresionante, viteză, apărare și spectacol. Plus începutul unei cariere de succes în baschetul profesionist. Sunt doar câteva cuvinte ce îl caracterizează pe noul nostru fundaș. KeShawn are 25 ani, s-a născut în statul Florida și vine la Pitești pentru a oferi forța necesară vulturilor la pozițiile 1 și 2!

După 4 ani petrecuți în prima divizie din NCAA, la un colegiu de prestigiu – VCU, Curry și-a început aventura în Europa, jucând playoff-ul în ediția 2022/23 din Suedia, alături de Koping Stars. El a fost cel mai bun jucător al echipei și al 5-lea cel mai bun marcator al ligii (17.8 puncte/meci). KeShawn a început acest sezon la Galomar, având cifre remarcabile în 10 meciuri bifate în Portugalia: 17.2 puncte, 4.6 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.5 intercepții, 15.9 eficiență, 55% – 2p, 33% – 3p, 78% – 1p).

Un adevărat slasher, Curry dorește să facă un nou pas în aventura sa continentală și sperăm ca aruncările, pătrunderile și dunk-urile sale să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor” a fost anunțul făcut de gruparea piteșteană.

FC Argeș l-a transferat la începutul lunii ianuarie și pe Christian Jones, cel care a prins deja trei meciuri în echipamentul viola și are 11.7 puncte, 8.0 recuperări, respectiv 2.7 assist-uri. În urmă cu o săptămână, piteștenii s-au despărțit de Bryce Douvier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.