Sediul ISU Argeș a fost mutat temporar

0

Pe o durată de aproximativ 3 ani sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș se va muta din strada Train, pe strada Intrarea Teilor, din Pitești. Relocarea este necesară datorită lucrărilor ce urmează a fi demarate la clădirea în care a funcționat sediul instituției. Actuala construcție va fi demolată și va fi construită alta ultramodernă.

”Începând cu data de 12 februarie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș va funcționa, temporar, cu o parte din activitățile specifice, la adresa din municipiul Pitești, strada Intrarea Teilor, nr. 4, etajul 2 – în clădirea Universității din Pitești, Corp D.

Relocarea se face în vederea începerii activităților din cadrul proiectului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgență „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, al cărui scop este creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență, precum și creșterea eficienței energetice.

În continuare, Detașamentul de Pompieri Pitești va asigura prima intervenție în cazul situațiilor de urgență tot din municipiul Pitești, strada Traian, nr. 26” a transmis ISU Argeș.

Clădirea de la vechiul sediu de pe strada Traian, Nr.26 din Pitești, fost construită între anii 1977 și 1978, și este încadrată în clasa I de risc seismic, având un risc ridicat de prăbușire în caz de cutremur. Vechiul sediu va fi demolat, iar în locul acestuia va fi construit un sediu nou, ultramodern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.