Primul punct câștigat în 2024!

0

FC Argeș Volei – CSU Târgu Mureș 2-3(25-19, 16-25, 20-25, 25-23, 10-15 )

Echipa de volei feminin a Piteștiului a fost foarte aproape de a obține prima victorie din acest an, însă a trebuit să se mulțumească cu doar un singur punct din cele trei puse în joc. FC Argeș Volei a pierdut la limită, 2-3 la seturi, confruntarea de miercuri seară, de pe propriul teren, cu CSU Târgu Mureș, din runda cu numărul 18 a Diviziei A1.

Confruntarea dintre argeșence și mureșence a durat aproape două ore și jumătate, fiind una destul de echilibrată, diferența fiind făcută pe finalul seturilor. Piteștencele au început foarte bine partida și au câștigat primul set cu 25-19. Apoi a urmat o cădere inexplicabilă, argeșencele cedându-le pe următoarele două cu 16-25 și 20-25. Gazdele nu au abandonat lupta și au reușit să trimită partida în tie-break, după ce au câștigat setul 4 la mare luptă, 25-23. În tie-break, mureșencele au condus cu 5-2, însă piteștencele au recuperat și au preluat conducerea, 8-7. Beneficiind de experiența unor jucătoare precum Ramona Postea, Mihaela Jeremic și Freia Aelbrechet, CSU Târgu Mureș a reușit să se impună în decisiv cu 15-10, plecând de la Pitești cu 2 puncte. Principalele marcatoare ale FC Argeș Volei au fost Lisania Grafort, cu 18 puncte, urmată de Carmela Massip(13), Yelenis Diaz(10) și Sorina Miclăuș(8). De la CSU Târgu Mureș s-au remarcat Esdelle Kristlle cu 24 de puncte, secondată de Freia Aelbrechet(16) și Mihaela Carmen Tarta(12). În urma acestui rezultat, FC Argeș Volei a rămas pe locul 11, penultimul, cu 7 puncte.

Misiune grea la Brașov

Voleibalistele argeșene nu au prea mult timp la dispoziție pentru a digera eșecul cu mureșencele. Piteștencele vor disputa în acest week-end o nouă etapă de campionat, FC Argeș urmând să întâlnească mâine, de la ora 19.00, în deplasare, pe CSM Corona Brașov, ocupanta locului 8, cu 24 de puncte, ultimul care asigură prezența în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.