Condamnat recent, în primă instanță, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu executare, omul de afaceri Stelian Crăciun a pornit un adevărat război împotriva polițiștilor, pocurorilor, judecătorilor și al miniștrilor. Acesta a redactat o plângere care se întinde pe 14 pagini în care face referire atât la dosarul său, dar se erijează și în apărătorul altor inculpați pe care îi consideră nedreptățiți de justiție. Unii dintre cei reclamați sau apărați sunt morți. Culmea este că pe lista dușmanilor lui Stelian Crăciun se numără chiar și cumnatul lui, primarul comunei Mărăcineni. Plângerea este adresată unui număr de 26 de ambasade străine din țara noastră, Asociației Magistraților din România, Fundației pentru Apărarea Cetățenilor împotriva Abuzurilor Statului, dar și în atenția celor mai cunoscute servicii de contraspionaj și spionaj , între ele: CIA, FBI, Mossad, FSB&GRU (n.r. fost KGB). În materialul următor vom reda câteva pasaje exact așa cum au fost redacte de afacerist.
În prima pare a sesizării, Stelian Crăciun se plânge în cei mai duri termeni, analizând pe îndelete procesul său de la Judecătoria Pitești în care a fost inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de violare a sediului profesional în varianta agravată, după ce a intrat seara, fără drept ,în biroul lui Ion Georgescu în Primăria Mioveni. Acesta a fost condamnat în primă instanță iar decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Afaceristul îi jignește pe toți cei pe care crede responsabili de condamnarea lui. Este evident că se consideră o victimă a sistemului și sunt vinovați anchetatori, judecători, etc, mai puțin el. ” Începând cu anul 1996 și până în prezent am fost JEFUIT, TÂLHARIT, ÎNȘELAT cu terenuri, spații comerciale, materiale de construcție, farmacii, mașini de lux, sume de bani de peste 20 mil de euro, ȘANTAJAT ȘI TORTURAT în formă continuată de către politiștii psihopati: Gherghe Gabriel, Dumitru Dan Nicolae, Mocanu Florin, Iancu Costinel, Pascu Robert Bogdan, Rada Zamfir, Mihalcea Ilie Cristian, Badea Marian, Valerica Nicolae și procurorii Psihopati Ioana Cornel, Argeșeanu Nicolae, Gheorghe Mihai Andrei, Badea Cătălin Răducu, Vișinoiu Cătălin, Arsene Cătălin cu complicitatea unor magistrati din judetul Argeș, Prahova și Vâlcea, CSM, JCCJ, Jnspecția Judiciară, miniștrilor Predoiu Cătălin , Gorghiu Alina, Simona Bucura Oprescu, senatorului Popa Ion, generalilor Pahontu Lucian, Fătuloiu Dan-Valentin, Ciocârlan Adrian, Dumbravă Dumitru, Oprișor Ion, Oprea Gabriel și Constantin Dudu Ionescu. În prezent după ce am fost tâlhărit această grupare vor să-mi omoare familia prin tortură în sensul că au falsificat dosarul cu numărul de mai jos și m-au condamnat ilegal la 2 ani de închisoare pentru fapta pe care nu am săvârșit-o, în prezent mama mea se află internată în spital după aflarea condamnării mele ilegale”, scrie în plângere. Îi acuză pe cei mai sus menționați de : tortură, trafic de influență, constituirea unui grup infracțional organizat, cercetarea abuzivă, represiune nedrepată, compromitera intereselor justiției, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, etc.
”Judecătorul torționar” l-a amendat
” La data de 23 ianuarie 2023, judecătorul torționar psihopat Grigore Cosmin-Iulian a întrebat pe apărătorul persoanei vătămate Georgescu Ion, Ingrid Alexandrescu, despre împuternicirea avocațială depusă pentru că acesta nu identifică delegația în cuprinsul dosarului instanței. Ulterior, judecătorul torționar psihopat m-a întrebat dacă am angajat un apărator, iar eu am răspuns în sensul că am discutat cu domnul avocat Sabie Florin. Subsemnatul am adus Ia cunoștința judecătorului torționar psihopat că domnul avocat Sabie Florin a refuzat să meargă Ia proces, motivând că sunt presiuni din partea sistemului judiciar împotriva lui, fiind drept urmare și reclamat Ia Baroul Argeș. În continuare, judecătorul torționar psihopat m-a întrebat despre dovada efectuării demersurilor în vederea angajării unui apărător. Subsemnatul am arătat că nu pot prezenta dovezi în acest sens, întrucât a fost o discuție verbală. În acel moment, judecătorul torționar psihopat GRIGORE abuzând de funcția pe care o deține, m-a amendat cu suma de 1.500 lei , motivând că am exercitat cu rea-credință drepturile procesuale, pentru că nu am depus dovada demersurilor efectuate în sensul angajării unui apărator. Conduita judecătorului torționar psihopat este abuzivă și dictatorială, întrucât nu am solicitat alt termen de judecată pentru a angaja un alt apărător și astfel s-a răzbunat pe mine, torturându-mă psihic pentru ajutorul dat justiției, folosind violența verbală Ia adresa mea în sala de ședință”, scrie în plângere Stelian Crăciun.
Miza-blocarea lui de a candida la o funcție publică
Ca urmare a celor relatate Stelian Crăciun a făcut cerere de recuzare, solicitarea fiindu-i respinsă de instanță. ”După ce mi-a respins cererea de recuzare, solicit să se efectueze cercetări și față de magistrații care mi-au respins cererea, pentru abuz în serviciu, complicitate la tortură, genocid și infractiuni contra umanității și constituire de grup infracțional organizat. Consider că judecătorul tortionar psihopat Grigore Cosmin-Iulian se face vinovat de trafic de influență, deoarece și-a folosit influența pe lângă judecătorul care a respins cererea de recuzare, cerându-i să respingă cererea mea de recuzare, ca eu să rămân în continuare Ia el și în continuare să fiu torturat de el și membrii grupării”, scrie afaceristul în plângere. ”Miza acestui dosar fabricat a fost aceea ca judecătorul torționar să emită cu rea-credință o hotărâre având scopul de a-mi strica imaginea publică și a mă bloca pentru a nu putea să candidez Ia o funcție publică, astfel judecătorul torționar m-a condamnat la 2 ani cu executare pentru o faptă care nu există prevăzută de legea penală și mi-a interzis cu titlul de pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care irnplică exercițiul autorității de stat pe o perioadă de 3 ani”, precizează petentul. Acesta cere daune de două miliarde de euro și cete să se facă verificări și în alte dosare judecate de magistratul care l-a condamnat, dar nu numai.