Expoziție de grafică a elevilor de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”

0

Galeria Națională de Artă Naivă a Muzeului Județean Argeș găzduiește expoziția de grafică a elevilor Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești, coordonați de profesorii Laurențiu și Adina Baltă. 

Această expoziție reprezintă culminarea eforturilor și pasiunii elevilor, oferind vizitatorilor ocazia unică de a admira diversitatea expresiilor grafice născute din interacțiunea directă cu peisajele pitorești din împrejurimile Sibiului.

Fiecare lucrare este o poveste, o invitație la dialog și reflecție, transpunând în imagini emoțiile și impresiile artistice ale tinerilor creatori.

Colaborarea dintre Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești și Muzeul Județean Argeș contribuie la promovarea acestor elevi prin organizarea de expoziții, găzduite de Galeria Națională de Artă Naivă, ca o dovadă a susținerii tinerilor artiști, pentru care afirmarea și aprecierea de către public constituie un factor de însemnătate, alături de propriu efort de perfecționare în acest domeniu.

Expoziția poate fi vizitată în fiecare zi a săptămânii, între orele 9.00 – 19.00, la Galeria Națională de Artă Naivă, intrarea din Bulevardul Eroilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.