După spargere, hoțul a incendiat magazinul!

0

Un spărgător a fost reținut de polițiști și mați, 27 februarie, a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunerea arestării preventive. Acesta este acuzat că a intrat prin efacție într-un magazin din Bughea de Sus, a sutras țigări, băuturi și salam, apoi, ca să ștergă urmele, a provocat un incendiu în unitate. Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Luni, 26 februarie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au dat o spargere la un magazin din Bughea de Sus, de unde au sustras bunuri, după care au incendiat mai multe bunuri în incinta magazinului. Oamenii legii au stablit că în noaptea de 24 spre 25 februarie, autorul a forțat un grilaj metalic montat la o fereastră din spatele magazinului, a intrat în unitate a luat mai multe pachete cu țigări, băuturi alcoolice și salam. Înainte să părăsească unitatea, a vrut să șteargă urmele și, cu o cârpă, a incendiat  bunuri din interior. Astfel a distrus mai multe produse din plastic și un generator electric. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 4.000 lei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Au reușit să-l identifice pe autor, în persoana lui Ionuț B., de 23 de ani, din Bughea de Sus. A fost obținută autorizația de percheziție și luni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au descins la locuința tânărului din comuna Bughea de Sus.

Bunurile furate, găsite la percheziții

”Cu ocazia percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice precum și alte bunuri, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor. Ulterior, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, în baza mandatelor de aducere emise, printre care și un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. În urma administrării probatoriului, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Marți, 27 februarie, suspectul a fost dus la Judecătoria Câmpulung cu propunerea arestării preventive. Instanța a admis cererea procurorilor și a emis un mandat pentru 30 de zile pe numele tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.