Ion Georgescu-prima declarație publică de la arestare

1

În această seară, Ion Georgescu, primarul suspendat al Mioveniului, a făcut o declarație publică, prima de la arestarea din octombrie anul trecut. Într-o filmare făcută în locuința sa, postată de contul de Facebook, acesta se adresează cetățenilor dar le transmite un mesaj și colegilor din PSD, fără să își ascundă supărarea pe partidul care l-a exclus.

Iată mesajul integral postat de Ion Georgescu: ”Dragi locuitori ai orașului Mioveni, dragi argeșeni! Ați observat, probabil, absența mea din spațiul public în ultimul timp. M-am simțit dator să vin în fața dumneavoastră cu o explicație după o perioadă de aproximativ 6 luni. Timp de 27 de ani, mi-am dedicat viața unui singur partid politic, PSD. Am rămas întotdeauna loial. Conducerea partidului, însă, m-a exclus în doar 30 de minute. Activitatea mea în cei 27 de ani, cred că nu a contat. Așa este în viață! Nu primești mereu ceea ce dai. Poate vi s-a întâmplat și dumneavoastră, dacă nu, vi se poate întâmpla! Împreumă cu echipa mea și cu sprijinul dumneavoastră neclintit, am inițiat numeroase proiecte benefice pentru orașul nostru. Am reprezentat cu cinste orașul nostru, județul și țara, pe scena internațională, în Europa  și Asia și am adus un plusvaloare țării mele. Așa consider eu! După 24 ani de muncă dedicată Mioveniului, respectul meu față de oraș, obligația mea morală față de Mioveni, rămâne neschimbată. De asemenea am obligația față de dumneavoastră pentru cel 14 proiecte de dezvoltare care au o importanță majoră. Există și riscul să nu fie implementate. Mioveniul nu este doar orașul pe care l-am servit cu drag, este ”acasă” pentru mine și familia mea. Nu poți fi nepăsător față de oraș. Chiar dacă eu nu mai sunt la primărie, actualmente, mandatul meu fiind suspendat, mandatul meu expiră în septembrie 2024. Doresc să îmi exprim cea mai profundă recunoștință pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o în ultimii 24 de ani ca viceprimar și primar al dumneavoastră și tuturor colegilor de partid, salariaților primăriei și Consiliului Local. Voi reveni negreșit! În curând cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea orașului Mioveni. Să ne revedem săntoși!”

1 COMENTARIU

  1. Da cu șpaga ce-ai avut? Și cu disprețul față de locuitorii care aveau nevoie de medici în spital, dar ani de zile nu s-a putut din cauza șpăgii? Săracul de tine,pentru ce-ai făcut ar fi trebuit să atârni în piața publică! Câți sărmani or fi suferit / murit poate din cauza ta ,ca va trebuia șpaga, nenorocitilor, acum vă smiorcăiți și vă dați bolnavi după vechea rețetă ! Rușinea nici măcar nu știți ce înseamnă! La mulți ani cu executare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.