Andrei Tofan: ”Vina e a noastră, a jucătorilor”

0

La finalul partidei de la Hunedoara, cu Corvinul, pierdută de FC Argeș, scor 0-2, fundașul Andrei Tofan nu și-a putut explica jocul slab făcut de piteșteni. Căpitanul alb-violeților le-a dat dreptate fanilor care au bătut sute de kilometri să-i încurajeze.

Tofan speră ca el și colegii săi să redreseze situația din clasament, iar FC Argeș să nu aibă emoții cu retrogradarea: Suporterii sunt supărați, căutăm cauzele, să vedem cum putem să ieșim de aici, să jucăm fotbal! Așa, nu e bună situația! După un sezon trecut negru, avem sezonul acesta cu care nu ne mândrim cu locul pe care suntem. Suporterii sunt supărați, e normal, îi înțelegem, noi suntem supărați la rândul nostru. Vina e a noastră, a jucătorilor, noi jucăm! Trebuie să facem ceva, să schimbăm totul, de la zero! Trebuie făcut ceva, pentru că și anul trecut am trecut prin momente urâte.

Azi am stat rău la fazele fixe. Am luat două goluri din faze fixe. Eu sunt vinovat la primul gol, am pierdut marcajul. Nu e că am greșit eu, se schimbă. Îl scoate pe ăla care greșește, îl pune în altă parte, greșește celălalt. Trebuie să fim mult mai concentrați, trebuie schimbat neapărat ceva, pentru că altfel nu va fi bine. Trebuie să câștigăm, să schimbăm atitudinea, suferim aici. Hunedoara nu a practicat un fotbal foarte frumos, că pune mingea, joacă sau… joacă simplu, e agresivă și uitați că e pe locul 2”, a spus căpitanul alb-violeților la finalul întâlnirii de la Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.