Puștoaica de 14 ani și-a bătut rivala de 15 ani!

0

O bătaie între fete a fost filmată în noaptea de 10 spre 11 martie. Ulterior, imaginile au fost postate pe un grup de Facebook. După ce înregistrarea a devenit publică polițiștii Secției Rurale Buzoești s-au autosezizat și au identificat atât victima cât și agresoarea. Pe filmare se vede cum fata, de 14 ani,  aprigă la mânie, o lovește de nenumărate ori și o trage pe păr pe rivala ei, în vârstă de 15 ani. Victima nu reacționează, doar se ferește de tirul loviturilor.  Motivul? Un băiat, martor la incident dar care nu a intervenit, doar s-a distrat pe seama lor!

Pe înregistrare se vede cum fata, în vârstă de 14 ani, din Miroși, coboară din portbagajul unui autoturism. Se duce furioasă la portiera din față a mașinii și o dă jos cu forța pe pasageră, folosind un limbaj de maidan. ”Ia ieși fă afară! Ieși afar` ți-am zis”. Când sunt față în față, începe să-i ceară socoteală fetei de 15 ani, din comuna Buzoești. ”Ia zi fă ce treabă ai tu cu el?”, la care victima răspunde ”Nu am nicio treabă”. Pe fundal se aude un băiat când râde. Victima nici nu apucă să răspudă că este lovită de 5-6 ori cu palmele peste față și peste cap. Minora agresată încearcă să se ferească, dar este lovită în continuare și întrebată de mai multe ori ” Ce treabă ai tu cu el?”. Deși fata de 15 ani încearcă să se îndepărteze, este urmărită și lovită în continuare. Încearcă să se ferească de tirul loviturilor dar nu reușește și la un moment dat izbucnește în plâns. Agresoarea continuă să o lovească și să strige cât o ține gura ”Zi fă ce treabă ai tu cu el?”, fără să-i pese de răspunsurile victimei. O prinde de păr, o trage după ea, apoi reia loviturile. Țipă la ea, furioasă, o mai lovește de câteva ori. Nimeni nu intervine, martorii preferând să filmeze și să se amuze.

Victima nu vrea să depună plângere

După ce filmarea a fost postată pe Facebook, polițiștii Secției Rurale Buzoești s-au autosesizat și au demarat cercetări. Au identifitcat-o pe fata care se comporta agresiv ca fiind o elevă în clasa a VII-a la Școala Miroși. Victima, în vârstă de 15 ani, este elevă în clasa a VIII-a la Școala Buzoești. Martori la cele petrecute au fost doi tineri, unul de 18 ani și altul de 19 ani, unul a filmat, celălalt s-a uitat. Oamenii legii au luat legătura cu minora agresată dar aceasta a refuzat să facă plângere împotriva celei care a bătut-o. Potrivit legii pentru lovituri și alte violențe plângerea poate fi făcută în termen de 90 de zile. După declanșarea cercetărilor, postarea a fost ștearsă de pe grupul de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.