Va fi inaugurat noul sediu al Judecătoriei Costești

0

Vineri, 15 martie, va fi inaugurat noul sediu al Judecătoriei Costești. La festivitate sunt așteptați parlamentari, magistrați și colaboratori ai instanței.

”Cu entuziasm și multă bucurie, informăm opinia publică că la data de 15.03.2024, începând cu orele 10:00, va avea loc ceremonia de inaugurare a noului sediu al Judecătoriei Costești, situat în Orașul Costesti, strada Progresului, nr. 87, judeţul Argeș, care va fi găzduit cu mândrie într-o clădire nouă și modernă.

Acest eveniment va prilejui nu numai inaugurarea unei bijuterii arhitecturale, ci va marca un nou capitol în drumul spre progres.

Vom avea bucuria de a împărtăși împreună acest moment important, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru întregul sistem judiciar. 

În speranța că veți fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim pentru colaborare”, a transmis Biroul de Informare și Relații Publice al Tribunalului Argeș.

Lucrărie la noua judecătorie au început în ianuarie 2022 și au fost finanțate de Banca Mondială.

Construcţia are subsol, parter si 2 etaje, trei săli de judecată. Lucrările au o valoare de 21,4 milioane de lei.

Judecătoria Costești a funcţionat până marți, 12 martie, într-un imobil construit în anii 1941-1963 cu destinație de casă de cultură. În anul 1994, construcţia a fost supusă unui proces de remodelare ca urmare a transformării ei în sediu de judecătorie, iar de atunci nu au mai fost efectuate lucrări de modernizare sau consolidare la acest imobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.