Nebojsa Vidic: ”Băieții au caracter și pasiune pentru baschet”

0

FC Argeș Basketball și-a consolidat locul 3 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, după victoria de duminică seară, de pe propriul teren, cu Rapid București, scor 87-84, din runda cu numărul 5 din Top 10.  

În urma acestui rezultat, formația pregătită de Nebojsa Vidic ocupă locul 3, cu 21 de puncte, cu două mai puțind decât CSM Oradea, ocupanta locului 2, și la cinci puncte în spatele U BT Cluj, liderul campionatului. 

Nebojsa Vidic, antrenorul FC Argeș Basketball, a tras concluziile care se impun după această victorie: “Cu sinceritate o spun, a fost o plăcere să revăd meciul, în timpul pe care mi-l aloc de fiecare pentru a face analiza video. Am avut o mulțime de prieteni din Serbia care mi-au transmis același lucru. Pentru un asemenea spectacol baschetbalistic ai nevoie de patru elemente: două echipe foarte bune, un arbitraj excelent, probabil unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut în acest sezon, și niște fani fabuloși. Am avut parte de o energie nemaipomenită la Pitești Arena. A fost o plăcere să iau parte la ceea ce s-a întâmplat aseară. Sper ca numărul de suporteri să nu fie cel mai mare pe care îl vedem pe parcursul acestui sezon. Băieții mei au arătat, din nou, că pe lângă greșelile pe care le fac, au caracter, o inimă mare și pasiune pentru jocul de baschet. Sunt sigur că lumea din Pitești observă că simbioza dintre aceste două lucruri ne oferă mai multă putere” a spus tehnicianul argeșean, la finalul partidei cu Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.