Neagoe, out de la FC Argeș?

0

După ce a ajuns cu FC Argeș în zona retrogradării, Eugen Neagoe va pleca de la FC Argeș. Profitând de o clauză prin care putea renunța la funcție atunci când are o ofertă din Superliga, antrenorul alb-violeților vrea să ajungă la o înțelegere cu conducerea clubului pentru a pleca din Trivale!   

Neagoe este așteptat să semneze joi cu Petrolul Ploiești, formație care s-a despărțit acum câteva zile de antrenorul Florin Pîrvu. Nemulțumită de rezultatele înregistrate sub bagheta lui Neagoe, conducerea clubului din Trivale ar fi de acord cu plecarea tehnicianului, care ar evita astfel o demitere rușinoasă.

”Geană” a preluat Argeșul în etapa a 9-a, pe locul 11, cu o zestre de doar 11 puncte, fiind la doar 3 puncte de play-off. Deși în iarnă și-a adus jucătorii pe care i-a dorit, rezultatele au fost foarte slabe, piteștenii acumulând doar 3 puncte în acest început de an, FC Argeș pierzând fără drept de apel în deplasările cu Csikszereda și Corvinul, echipe de play-off. Singura victorie bifată în 2024, și aceea chinuită, a fost cu Progresul Spartac București, ultima clasată.

Cel mai probabil, de frâiele echipei se va ocupa pentru scurt timp un interimar – antrenor din cadrul clubului, însă este foarte posibil, ca până la finalul campionatului, clubul să se înțeleagă cu Nicolae Dică să revină în Trivale, chiar dacă sponsorul echipei, i-a transmis acestuia că nu mai are ce căuta la această echipă cât timp va fi el aici.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.