Prins când se pregătea să incendieze

0

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Bradu, a fost reținut pentru tentativă de distrugere și loviri și alte violențe. Acesta a vrut să de foc unei anexe într-o gospodărie situată în comuna amintită, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. A fost prins de proprietar, iar cei doi s-au luat la bătaie. Înainte de a fi ”cazat” în arest, individul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, acuzând dureri în urma loviturilor primite de la proprietar. Foto descriptiv

O femeie a sunat în noaptea de sâmbătă spre duminică (16-17 martie)  în jurul orei 1.30 și a cerut ca la locuința ei să meargă, de urgență, un echipaj de Poliție. La fața locului s-au dus lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota. Când au ajuns, oamenii legii au găsit doi bărbați care se băteau în curte. Unul dintre ei era extrem de agresiv, acesta continuând scandalul și de față cu agenții. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost imobilizat de oamenii legii și percheziționat. A fost găsite asupra lui un bidon cu carburant și o cagulă. Proprietarul le-a declarat polițiștilor că l-a prins pe individ în timp ce voia să incendieze o anexă din curtea lui și a vrut să-l imobilizeze, dar a fost lovit. Apoi s-au încăierat și conflictul s-a stins doar după intervenția oamenilor legii.  

Întâi la spital apoi în celulă!

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost dus la audieri. El le-a spus anchetatorilor că se simte rău din cauza loviturilor primite și a cerut să fie dus la spital pentru îngrijirile de care avea nevoie. A fost transportat la spital, ulterior a fost reținut. ”În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere și lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. La data de 17 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.