FC Argeș are interzis la transferuri!

1

FC Argeș a primit interdicție la transferuri de la FIFA! Conform site-ului oficial, piteștenii nu pot legitima jucători pentru trei perioade de transferuri. 

Viorel Tudose, sponsorul echipei piteștene, a declarat, pentru iaMsport.ro, că hotărârea FIFA a venit în urma unor datorii către Bryan Alceus, fotbalist legitimat în Trivale în sezonul precedent. Tudose a dat asigurări că interdicția dictată pe 6 martie 2024 va fi ridicată în scurt timp, datoria către jucător fiind deja plătită: ”E vorba de treaba cu Alceus. L-am împrumutat în Cipru. O parte din salariu l-am suportat noi. Cei de acolo nu i-au plătit salariul. Rămăseseră 8000 de euro de plătit. Până a venit decizia, nu au putut să plătească ai noștri. Decizia a venit la sfârșit de februarie, s-a plătit a doua zi. Totul este în regulă. Cum am primit motivarea, am și plătit. Nu este perioadă de transferuri acum… Cei 8000 de euro i-a primit de la FC Argeș. Nu știu dacă cei din Cipru nu i-au dat banii sau nu… o să vedeți, o să fie ridicată interdicția” a declarat Tudose pentru iaMsport.ro. Mijlocașul haitian Bryan Alceus (28 de ani) a evoluat în 18 partide oficiale pentru FC Argeș: 16 în Superligă, 2 în Cupa României.

1 COMENTARIU

  1. La cat de priceputi sunteti la fotbal,nu ma mira ca ati platit sume unor neica nimeni.Cred ca si Michael(tipul de danseaza prin centru ) era peste Alceus asta …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.