Profesorul de la ”Brătianu” rămâne în arest!

3

Astăzi s-a judecat la Tribunalul Argeș contestația depusă de profesorul de sport de la Colegiul I.C. Brătinau acuzat de agresiune sexuală, faptă comisă asupra unei eleve de gimnaziu. Instanța a respins contestația cadrului didactic, astfel că, acesta rămâne în arest. Decizia este defintivă.

Profesorul de sport de la Colegiul I.C Brătianu, este suspectat că pe data de 7 martie ar fi chemat o elevă de gimnaziu în apropierea sălii de sport, acolo unde, ar fi atins-o și s-ar fi comportat total nepotrivit, gesturi intime care intră sub incidența legii. Este acuzat de agresiune sexuală și a fost arestat preventiv marți, 19 martie. Imediat după ce a aflat sentința profesorul a depus contestație. Astăzi, 21 martie, cadrul didactic a fost dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Argeș unde s-a judecat cererea pe care judecătorii au respins-o.

Iată mai jos, hotărârea integrală:

”În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul MARINESCU IONUȚ-COSMIN, împotriva Încheierii penale pronunţate la data de 19.03.2024 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Pite?ti în dosarul nr. 5176/280/2024. În temeiul art. 275 alin.2 C.pr.pen., obligă contestatorul Marinescu Ionu?-Cosmin la plata sumei de 250 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 21.03.2024”, se precizează în minuta ședinței de judectă de la Tribunalul Argeș

3 COMENTARII

  1. Concluzia este simpla: orice „pipiță” in călduri poate baga la pușcărie un cadru didactic lipsit de apărare !
    Întrebarea este : pe ce se bazează ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.