În afara podiumului!

0

FC Argeș Basketball – CSO Voluntari 66-70(23-25, 19-16, 10-6, 14-23)

FC Argeș Basketball a coborât pe locul 4 al clasamentului, după ce a pierdut penultimul meci din Top 10, în fața celor de la CSO Voluntari, scor 66-70.

Partida de la Sala Polivalentă Pitești Arena a fost una destul de echilibrată, diferența fiind făcută în ultimele minute ale partidei. Venit de pe bancă, Kodi Justice a fost MVP-ul partidei, cu 17 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Keyshawn Feazell a avut un nou double-double, cu 15 puncte și 10 recuperări. Principalul marcator al piteștenilor a fost Corey Allen, cu 18 puncte. El a fost urmat de Nikola Jevtovic, cu 11 puncte și 12 recuperări. În urma acestui rezultat, CSO Voluntari a urcat pe locul 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu FC Argeș Basketball, ambele având un bilanț de 9 victorii și 8 eșecuri. În ultima etapă din Top 10, piteștenii vor juca în deplasare, cu Rapid București, iar ilfovenii va primi vizita celor de la CSM Târgu Mureș.

Nebojsa Vidic: ”O înfrângere grea și dureroasă” 

Nebojša Vidić, antrenor FC Argeș Basketball: „O înfrângere grea. Poate cea mai dureroasă dacă ne referim la importanța meciului și situația actuală. Cu toate că am avut unele probleme medicale, a celor mai buni jucători, care au afectat perioada de pregătire în ultimele săptămâni, cred că am fost pregătiți pentru acest duel, iar prima repriză a fost una foarte bună. În cea de-a doua parte, am avut probleme la apărarea Voluntariului în zonă, reușind să înscriem doar 24 puncte. Nu am găsit cele mai potrivite soluții din punct de vedere ofensiv, dar incredibil e că nu am putut avea grijă de minge în ultimele 15 secunde și nu am putut menține deficitul de 2 puncte, care, în eventualitatea unei victorii la București, ne-ar fi menținut pe locul al treilea. Ultima înfrângere dură în sala noastră a avut un impact mare. Trebuie să trecem peste, e nevoie de asta, și să începem pregătirile pentru ultimul meci din sezonul regulat” au fost concluziile trase de tehnicianul piteștean, la finalul partidei cu CSO Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.