Victorie la limită în amicalul cu oltenii

0

Profitând de faptul că au stat în prima etapă a play-out-ului ligii secunde, CSM Slatina și FC Argeș au disputat sâmbătă, la Slatina, un joc de verificare. Confruntarea de pe stadionul 1 Mai a fost câștigată de piteșteni, scor 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Angelov(min.71).

Pentru antrenorii celor două echipe a fost un bun prilej de a rula loturile pe care le-au avut la dispoziție, în încercarea de a ține conectați toți jucătorii pentru primul meci din play-out. Partida a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. În primul mitan, oltenii au avut șansa de a deschide scorul prin Donca și Popa, replica argeșenilor venind prin Petrescu. După revenirea de la cabine, Patrick Dulcea a avut șansa de a marca, însă șutul său a fost reținut de portarul Velcu. Insistența piteștenilor pe faza ofensivă a dat roade pe finalul partidei. După o cursă de aproximativ 40 m, Mario Tudose a pătruns în careu, a driblat un fundaș, a centrat în fața porții, iar bulgarul Angelov a trimis în plasă!

Primul meci oficial al Argeșului din play-out-ul competiției este programat sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul Orășenesc Mioveni, adversar urmând a fi Ceahlăul Piatra Neamț. FC Argeș(24p) a fost repartizată în grupa A a play-out-ului, alături de Ceahlăul Piatra Neamț(31p), CSM Reșița(27p), Metaloglobus București(26p), CSC Dumbrăvița(23p), Unirea Dej(13p) și CSM Alexandria(9p). Vor retrograda în liga a treia echipele clasate pe locurile 6 și 7, ultimele două clasate din cele două serii ale play-out-ului.  

CSM Slatina – FC Argeș 0-1(0-0)

A marcat: Angelov (min.71)

Stadion 1 Mai, Slatina

CSM Slatina: Velcu – Toma, Sălcianu, Stan, C. Radu – Donca, Mitran, Riza, Doman – Popa, Alexandru După pauză au intrat Micu, Dragu, Dinu, M. Ion, Ciocâlteu, Mondragon, Gheorghe, Kayondo, Leață, Ciobănică și Bănuță Antrenor: Daniel Oprescu

FC Argeș: Straton(min.46 Micle) – Balaur(min.46 Tudose), Ciuciulete, Orozco, Tofan(min.62 Mitoi) – Borța(min.62 Șerban), Dinoci, Rădescu, Petrescu(min.62 Haită) – Buhăcianu(min.62 Angelov), Rusu(min.46 Dulcea – min.72 Pîrvu) Antrenor: Eugen Neagoe

Cum s-a marcat golul:

min.71: 0-1! Tudose pătrunde în careu, driblează un fundaș, centrează în fața porții, iar Angelov trimite în plasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.