I-au umilit pe puștii lui Hagi!

0

FC Argeș a obținut o victorie extrem de importantă în play-off-ul Ligii Elitelor U17 și are șanse reale de a ajunge în careul de ași al competiției.

Echipa pregătită de Florin Drăgușin s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Farul Constanța. În urma acestui succes, alb-violeții ocupă locul 4, cu 36 de puncte, cu două mai puțin decât dobrogenii, care se situează pe treapta secundă a podiumului. Puștii lui Florin Drăgușin păstrează șanse de calificare în semifinalele competiției, însă, în ultima rundă a play-off-ului, programată duminică, trebuie să se impună în disputa cu FCSB, liderul seriei, iar Farul si Rapid să nu ia mai mult de un punct din meciurile cu CSA Steaua, respectiv Concordia Chiajna.

Liga Elitelor U17 – Play-Off Est – Etapa 9

FC Argeș U17 – Farul Constanța U17 3-0(0-0)

Au marcat: Adriano Manole(’58, ’79), Nicolas Văduva(’90+2)

FC Argeș U17: Willy Wagner – Mihai Țicu, Mihai Coarnă, Elin Șain(‘9 Andrei Ionel), Radu Văduva – Nicolas Văduva, Andrei Iosifescu, Darius Stan, Mihnea Ionică(’90+1 Robert Comănescu) – Eric Nistor, Adriano Manole (’90+2 Andrei Ștefan) Rezerve neutilizate: Rareș Vișan, Albert Feraru, David Mălurică, David Marin

Antrenor: Florin Drăgușin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.