Angajări din sursă externă la ISU Argeș

0

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ageș o pot face acum. Au fost scoase la concurs trei posturi pentru absolvenții de studii superioare și un post de subofițer.  Recrutările se fac prin încadrare directă, din rândul personalului civil.

La sediul ISU Argeș s-a demarat procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru patru posturi de execuție.

#Este vacant un post de economist (ofițer specialist II). Candidații trebue să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în profil economic sau studii universitare de licență (S) în următorul domeniu de licență: contabilitate. Va fi încadrat cu grad de sublocotenent.  Data limită de înscriere este 10.05.2024, ora 12:00 și data limită de depunere dosar 17.05.2024, ora 12:00.

#Mai este disponibil un post de ofițer I la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare (militare sau civile) cu diplomă de licenţă, într-unul dintre domeniile de licenţă – matematică; informatică; fizică; chimie; inginerie chimică; geografie; geologie; ştiinţa mediului; inginerie civilă; ingineria instalaţiilor; inginerie electrică; inginerie energetică; inginerie electronică, telecomunicaţii şi tehnologii informaţionale; inginerie geologică; inginerie geodezică; mine, petrol şi gaze; inginerie aerospaţială; ingineria autovehiculelor; ingineria transporturilor; inginerie forestieră; silvicultură; ingineria produselor alimentare; calculatoare şi tehnologia informaţiei; ingineria sistemelor; inginerie mecanică; inginerie industrială; ştiinţe inginereşti aplicate; mecatronică şi robotică; ingineria materialelor; ingineria mediului; inginerie şi management; inginerie genistică; inginerie de armament, rachete şi muniţii; drept; ştiinţe administrative; ştiinţe ale comunicării; ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică; economie, finanţe, management; arhitectură. Datele de depunere a înscrierii și a dosarului sunt tot10 mai și 17 ani.

 #Candidații se mai pot înscrie la postul de ofițer I la Inspecția de Prevenire. Condiția ce trebuie îndeplinită este de a fi absolvent de  studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. De asemenea, trebuie să fie apt medical și psihologic.

 # Ultimul post vacant este de subofițer administrativ principal la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Candidaații trebui să fie absolvenți de studii liceale cu diploma de bacalaureat. După încadare vor avea gradul de sergent major.

 Toate anunțurile de concurs pot fi accesate și pe https://hub.mai.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.